CERTIFICERINGEN VAN KALSBEEK GWW

NEN en ISO 9001: 2015 &  VCA* 2008/ 5.1

Loon- en transportbedrijf van Kalsbeek is gecertificeerd volgens NEN en ISO 9001:2015 en VCA*2008/ 5.1.

Wij tonen hiermee aan dat we het verbeteren van kwaliteit belangrijk vinden. Dit wordt gewaarborgd door gebruik te maken van een passend kwaliteitssysteem.  Onze werknemers worden opgeleid om tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden continue te denken om veiligheid, gezondheid en milieu.

CO2 prestatieladder

Loon- en transportbedrijf van Kalsbeek zal zich de komende jaren actief inzetten om de CO2 uitstoot door ons bedrijf te reduceren.

De CO2-prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2-emissie. Het doel van de ladder is het stimuleren van bedrijven om de eigen CO2-emissie -en die van hun leveranciers- te kennen en permanent te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de eigen uitstoot terug te dringen. De ladder stimuleert bedrijven om die maatregelen uit te voeren en de verworven kennis te delen en actief te zoeken naar mogelijkheden om de uitstoot gezamenlijk verder terug te dringen. (Informatie afkomstig van www.skao.nl).

ZULLEN WE GAAN SAMENWERKEN?

Ons team kenmerkt zich door de combinatie van korte lijnen, flexibel, ruime ervaring en groot enthousiasme en gedegen bouwkundige kennis!


Daarnaast is van Kalsbeek erkend leerbedrijf en biedt leerlingen een goede veilige werkplek voor het behalen van hun vakdiploma in de infra.

Wilt u gebruik maken van onze expertise? Neem vrijblijvend contact met ons op.