OVER VAN KALSBEEK

Van Kalsbeek is actief in de civiele techniek, in de disciplines Grond | Weg | Waterbouw. Daarnaast verkoopt Van Kalsbeek zand, teelaarde, grind en erfverharding. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001, VCA* en Co2 – bewust.

Ook kunt u bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden of het verzorgen van asbestsanering. Het bedrijf bestaat uit allround gespecialiseerd werknemers. Door korte communicatielijnen kan ons bedrijf flexibel en snel reageren op wensen van opdrachtgevers.

Voor losse verkoop van grond, zand, grind en dergelijke kunt u ook bij ons terecht. Mocht desondanks iets niet duidelijk zijn of twijfelt u of iets mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

VEELZIJDIG IN WERK

Van Kalsbeek GWW levert naast wegenbouw andere gerelateerde diensten aan zoals, grondwerken, waterbouw of projecten voor particulier.

Informeer naar de mogelijkheden en voor een vrijblijvend deskundig advies.

Partner van MVO Nederland

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en voert dit door in de strategie en onderneming. De strategie van Van Kalsbeek is gericht op het behalen van voldoende winst, waardoor werkgelegenheid en continuïteit van de organisatie zijn gewaarborgd en ontplooiingsmogelijkheden aan de medewerkers kunnen worden geboden.

Van Kalsbeek is een moderne onderneming die maatschappelijk verantwoord, vakkundig en klantgericht opereert. Door middel van het invoeren, in stand houden en het verbeteren van de verschillende zorgsystemen, wordt een vooruitstrevende en continu verbeterende organisatie bewerkstelligd.

Certificeringen

Loon- en transportbedrijf van Kalsbeek is al meer dan 10 jaar gecertificeerd volgens NEN en IS0 9001:2015 en VCA*2008/ 5.1. Van Kalsbeek toont hiermee aan dat ze het verbeteren van kwaliteit belangrijk vinden, dit wordt gewaarborgd door gebruik te maken van een passend kwaliteitssysteem.

De werknemer wordt geïnstrueerd om continue te denken om de veiligheid, gezondheid en milieu tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden.

Daarnaast zal ons bedrijf zich de komende jaren actief inzetten om de CO2 uitstoot verder te reduceren op basis van de CO2-prestatieladder.